Kuidas kontot kustutada või ühendada teise kontoga?

Oled otsustanud oma Stebby kontol muudatusi teha? Siit leiad lihtsad samm-sammult juhised, kuidas oma kontot soovi korral kustutada või mitu kontot omavahel ühendada.

🗑️ Kuidas isiklikku kontot kustutada?

Saad oma konto kustutada igal ajal, valides endale kõige mugavama viisi:

💻 Veebibrauseris:

  1. Logi sisse oma Stebby kontole.
  2. Ava menüüst Seaded ja vali Konto turvalisus.
  3. Keri vaate allosasse ja klõpsa nupule "Kustuta konto".

📱 Stebby äpis:

  1. Vajuta all paremas nurgas olevale Konto ikoonile.
  2. Vali menüüst "Rohkem seadeid".
  3. Keri lehe lõppu ja vajuta nupule "Kustuta kasutaja".

Klienditoe abil: Kui soovid, et teeksime seda sinu eest, kirjuta meile lihtsalt aadressil info@stebby.eu ja aitame konto esimesel võimalusel sulgeda.

🔗 Kuidas mitu kontot omavahel ühendada?

Kui sul on Stebby keskkonda tekkinud kaks või enam kontot, siis meie klienditugi saab need mugavalt üheks ühendada.

Mida on ühendamiseks vaja?

Kontosid on võimalik liita vaid siis, kui mõlema konto profiilile on lisatud korrektne isikukood.

Kui isikukoodid on lisatud, kirjuta meile oma soovist aadressil info@stebby.eu ning teeme kontod korda.

💡 Hea teada! Topeltkonto olemasolu korral on teenuste kasutamine platvormil piiratud, seega soovitame ühendamise soovist meile aegsasti teada anda, et saaksid oma heaoluteekonda tõrgeteta jätkata.

NB! Mis saab siis, kui tööandja eemaldab mind ettevõtte grupist?

Kui sinu tööandja eemaldab sind ettevõtte kompensatsiooni grupist, jääb sinu isiklik konto Stebby keskkonnas ikka alles koos sinu isikliku kontojäägi ja ostetud piletitega. Soovi korral saad konto alati hiljem ise kustutada või pöörduda selleks meie klienditoe poole.

Kas see vastas sinu küsimusele? Aitäh tagasiside eest! Tagasiside esitamisel tekkis tõrge. Palun proovi hiljem uuesti.